Vahit Sura Tanrıverdi Anaokulu
ARDIÇLI MAH. ARDIÇ CAD. VAHIT ŞURA TANRI VERDI ILKOKULU BLOK NO 8 ESENYURT / İSTANBUL

VİZYON

Vahit Sura Tanrıverdi Anaokulu´nun eğitim politikası ezberlemeyi değil, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirerek; kendisini, çevresini ve ülkesini daima geliştirme çabası içinde olan milli ve kültürel değerlerimize bağlıdır. Vahit Sura Tanrıverdi Anaokulu dinamik ve çalışkan kadrosu ile geleceğe güven veren; üyesi olmakla onur duyduğu, çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla ilgi odağı olan markalaşmış bir Eğitim ve Kültür yuvası olmak.

MİSYON

Vahit Sura Tanrıverdi Anakokulu´nun eğitim politikası ezberlemeyi değil, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirerek; kendisini, çevresini ve ülkesini daima geliştirme çabası içinde olan milli ve kültürel değerlerimize bağlı olmanın yanısıra çağdaş ve yeniliklere açık; bilgiye ulaşım aracı olarak teknolojiyi etkin şekilde kullanabilen ve toplumsal alanda kendini ifade edebilen geleceğin ideal vatandaşlarını yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08.00-12.00 13.30-17.30

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Ulaşım 1 km Ardıçlı Mahallesi ve Esenkent Mahallesi bölgelerine giden İETT ve minibüs hatlarını kullanarak okula ulaşım sağlanır.